Culturele avond 2007

Eens per jaar organiseert Stichting Menua ook culturele bijeenkomsten waarbij de Armeense kunst centraal staat. Tijdens de eerst volgende bijeenkomst zal er veel aandacht worden besteed aan Armeense muziek.

Een aantal talentvolle artiesten zijn bereid om op te treden. Zo zal er veel zang en dans zijn. De namen van Aram Khachaturian, Arno Babajanian, Komitas en vele andere komponisten zijn al bekend onder de Armeniers maar niet onder de Nederlanders, daar wil de stichting verandering in brengen.

Er zullen ook gedichten worden voorgedragen van Armeense dichters, te weten: Awetiq Isahakian, Paruyr Sevak, Howhannes Schiraz, Wahan Terian en anderen. Verder worden de gasten geamuseerd door een folkloristische dansgroep. Tijdens deze optredens kunt u kennis maken met enkele typisch Armeense gerechten en hapjes.