Armenie 2013 Kindercreche en CD met sprookjes

CIMG0583

Zoals ieder jaar, heeft Stichting Menua dit jaar ook in Armenië een aantal projecten uitgevoerd. In crèche van een dorp in Banavan, 1 juni Nationale dag van het kind, werd ook grootst gevierd. Alle kinderen hebben hun best gedaan om kinderliedjes te zingen en te dansen. Er werd een uitje met eten en drinken georganiseerd. Alle kinderen hebben kadootjes en lekkernijen gekregen.

In een andere crèche hebben wij heel veel speelgoed gebracht. Ze hadden een nieuw gebouw gekregen en alle verouderde spullen waren weggegooid.

Behalve speelgoed uit Nederland die wij hadden verstuurd, hadden wij in Armenië ook heel veel gekocht.

Wij hebben de kinderen blij gemaakt met een CD met 12 Armeens gesproken sprookjes van alle werelddelen. Allereerst moesten de sprookjes vertaald ingesproken en daarna gecorrigeerd. Daarna moesten de sprookjes op een CD gebrand en moest ook een cover gemaakt worden. Na een paar maanden hard werk, eindelijk was de CD met de sprookjes klaar. Alle kinderen overal in wereld houden van sprookjes, wij zijn blij dat wij kunnen toch iets betekenen voor de kinderen die komen uit arme gezinnen.

Klik op het plaatje om een mp3 te downloaden met het sprookje de 3 biggetjes in het armeens.