WATERWORLD

Naar Waterworld met Armeense weeskinderen

Stichting Menua houdt zich ook bezig met recreatie van kinderen, die een moeizame jeugd hebben, zoals kinderen van arme gezinnen en wees- en gehandicapte kinderen. Afgelopen zomerseizoen heeft de stichting een aantal kinderen meegenomen naar een groot zwembad in de hoofdstad Jerevan.

Sommige kinderen waren echter nog nooit in een zwembad geweest, omdat daar van huis uit geen geld voor was.  Ze kregen van ons een onvergetelijke dag.De kinderen hebben zich heel erg geamuseerd en zijn tevreden naar huis gegaan. Wij hebben deze kinderen een zorgeloze dag bezorgd, maar het zou mooi zijn, als we dit regelmatig zouden kunnen doen. De Stichting wil graag veel meer betekenen voor deze kinderen, daarvoor hebben wij uw hulp nodig.